fbpx

Нова музика 2021-01-26

След записите и постпродукцията е време да заредим каталога с порция нова музика: “POP Male Vocal Within” с пет трака и “Guitar Club Vintage Smooth” със седем заглавия. Чуйте ги в подробните описания и се абонирайте за още нова музика!

POP Male Vocal Within:

Cafe, Club, Pool, Bar, Fitnes

Kолекция в POP жанра с актуални аранжименти. Очакват ви 5 заглавия в темпо 125 BPM плюс семпли на мъжки вокали Музика е подходяща за кафета, клубове, модерни ресторанти, басейни и фитнес зали, както и други търговски обекти, които търсят красотата на днешните поп хитове.

Guitar Club – Vintage Smooth:

Restaurant, Lounge, Bar

Поредна колекцията за любителите на китарата, която улавя есенцията на десетилетия Pop и R & B култура с деликатно влияние на Neo Soul. Тези 7 инструментални композиции за соло китара са вдъхновени от творчеството на изпълнители като Jill Scott, Anthony Hamilton, Mariah Carey, D’Angelo, India Arie, Angie Stone, Maxwell, Ne-Yo, Jason Derulo, Akon и др. 

ОЩЕ от КАТАЛОГА

2020-04-27 Нова музика

2020-04-27 Нова музика

Нова музика по време на карантина! Ето част от последните попълнения в каталога на Фонотека.БГ: “Future House 02” с пет динамични трака, както и колекция на испански!

read more
2019-10-08 Нова музика

2019-10-08 Нова музика

С есента идва и новата музика от студиото на Фонотека.БГ: Допълнение към “Sensual Time” от Guitar Club серията, както и две нови колекции в жанра Lounge & Chillout!

read more
2019-08-29 Нова музика

2019-08-29 Нова музика

Новата музика в каталога на Фонотека е в тон с ваканционното настроение. Нова “Sensual Time” колекция в Guitar Club серията, както и последните заглавия от House Ben!

read more

Фонотека.БГ

Всички права запазени 2020