Фонотека - Нова музика 07-08-2019

Времетраене: 06 часа 34 минути и 10 секунди
Брой файлове: 93 музикални файла
Жанрове: POP, HOUSE, DISCO & FUNK
Линк за изтегляне: папка NEW!!! на сървъра

Ben’s House:

Мелодичен Pop House с мъжки вокали. Аранжименти в стил Indie Pop с плътни хармонии и в темпо 124 BPM. Колекцията е подходяща за кафета, клубове и барове.

Guitar Club – Disco Classics:

Добре дошли в най-ярката декада на денс музиката от 1977 до 1987, когато диското се превръща в основата на съвременната RnB и House музика. Соло китара и аранжименти в стила на Salsoul Orchestra, SOS band, Evelyn Champagne King, D-Train, Chaka Khan, Quincy Jones, George Duke, Rocker’s Revenge и др.. Темпо от  107 до 124 BPM. Колекцията е подходяща за ресторанти, кафета и клубове.

Guitar Club – Nu Disco:

Много от съвременните денс хитове са повлияни от класическата диско и клубна музика на 70-те и 80-те години. Колекция електрическа соло китара с аранжименти в стила на Chic, Giorgio Moroder, Quincy Jones и така характерните за 80-те Chaka Khan и Kurtis Blow, но с модерно звучене. Темпо от  107 до 124 BPM. Колекцията е подходяща за ресторанти, кафета и клубове.

House Fun – Mini Sets:

House забавление в 125 BPM. Запомнящи се инструментални мотиви и вокални фрази. 5 оригинални трака в 1 десетминутен сет. Колекцията е подходяща за басейни, барове, клубове и кафета, както и за всички любители на съвременната House музика.

House Team ILMT:

Последните Deep и Tropical House заглавия от ILMT екипа с участието на водещи DJ в страната. Темпо 110 – 128 BPM. Колекцията е подходяща за клубове, магазини и барове.

Radio POP Vocals

10 песни готови да влязат в днешните радио класации за Pop и RnB със завладяващите женски вокали и съвременни аранжименти . Колекцията е подходяща за кафета, магазини и ресторанти.

Фонотека - Нова музика 07-08-2019

Времетраене: 06 часа 34 минути и 10 секунди
Брой файлове: 93 музикални файла
Жанрове: POP, HOUSE, DISCO & FUNK
Линк за изтегляне: папка NEW!!! на сървъра